skip to Main Content

Dr. Paul van der Eerden: aangezichtschirurg

Dr. Paul van der Eerden (1973) heeft sinds 2006 als KNO-arts ruime ervaring opgebouwd in de plastische en reconstructieve aangezichtschirurgie. Hij volgde zijn opleidingen aan de universiteiten van Leiden (LUMC), Rotterdam (Erasmus MC) met aansluitende meerdere fellowships in de aangezichtschirurgie. (Ter Gooi Noord, Nottingham, UK and Portland, USA).

Hij behaalde in 2006 het Amerikaanse examen van The American Board of Facial Plastic Reconstructive Surgery (Washington). In 2013 promoveerde hij op de chirurgische behandeling van huidkanker in het hoofd-hals gebied.

Hij is geregistreerd voor aangezichtschirurgie bij de Ned. Ver. van Keel- Neus- en Oorheelkunde en Heelkunde van het Hoofd- Hals gebied en bij de European Academy of Facial Plastic Surgery. Hij publiceerde meerdere artikelen op het gebied van de reconstructieve aangezichtschirurgie. Tevens is hij cursusleider bij tweejaarlijkse cursus clinical facial anatomy & injection cursus in Amsterdam. (CFA) Sinds 2020 is hij ook werkzaam in het Boerhaave Medisch centrum voor het verrichten van neus-  en oorcorrecties.

Speerpunten zijn cosmetische neus – en oorcorrecties. Daarnaast verricht hij vele reconstructies na huidkanker chirurgie van het gezicht. Ook voor een hersteloperatie na mislukte neuscorrectie, tumorchirurgie of trauma kan u bij hem terecht. Dr. Van der Eerden verricht jaarlijks zo’n 300-400 operaties in het aangezicht.

Specialist in aangezichtschirurgie

Neuscorrecties in het bijzonder

Back To Top